Walnut Tree

Case Study

Walnut Tree, Milton Keynes

The site was formerly an allocated site which was mainly laid to grass with some scrub on the site boundaries. The proposal included the redevelopment of the site to provide 50No retirement units with both internal and external communal spaces, private spaces for ground floor residents, parking facilities for residents, employees, and visitors, mobility scooter storage all set around a central communal amenity space. ACD’s involvement included working alongside the client and design team to ensure consistency and meeting targets (including biodiversity enhancements, budgets, and timescales), securing planning permission for landscape works, overseeing the installation of landscape works, and a post-installation audit.

20th October 2021

20210520_131107
shadow